[vc_row][vc_column][vc_column_text css=”.vc_custom_1626282453216{margin-top: 20px !important;}”]

Vračila in reklamacije (pravica do odstopa od nakupa, vračilo blaga)

Potrošnik ima pravico, da v 15 dneh od prevzema blaga podjetju sporoči (na kontaktni e-naslov prodaja@agroplan.si), da odstopa od pogodbe, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. Edini strošek, ki bremeni potrošnika v zvezi z  odstopom od pogodbe, je strošek dostav blaga. Blago je potrebno vrniti prodajalcu najkasneje v roku 10 dni od oddanega sporočila o odstopu od pogodbe (nakupa). Prejeto blago mora vrniti nepoškodovano, originalno zapakirano in v nespremenjeni količini, razen če je blago uničeno,  oškodovano, izgubljeno ali se je njegova količina zmanjšala, ne da bi bil za to kriv potrošnik. Vračilo vplačil bo izvedeno takoj, ko je to mogoče, najkasneje pa v roku 10 dni od prejema vrnjenih izdelkov in sicer v vrednosti predloženega računa, z odštetim stroškom dostave.

Vračila vplačil vršimo na TRR kupca. Vrnitev prejetega blaga podjetju v roku za odstop od pogodbe se šteje za sporočilo o odstopu od pogodbe. Možnost vračila ne velja če je potrošnik odstranil originalno pakiranje. Pri vračilu artiklov, kjer je bila koriščena promocijska koda, se ta sredstva upoštevajo kot popust in se ob vračilu ne vrnejo (vrne se vplačan znesek).

V skladu s 5. odstavkom 43.č člena Zakona o varstvu potrošnikov kupec nima pravice do odstopa od pogodbe (nakupa), če gre za izdelek, izdelan po natančnih navodilih kupca, ki je bil prilagojen njegovim osebnim potrebam (npr. liofilizirano sadje sestavljeno po lastnih željah).

Reklamacije

Izdelka po 15 dneh od prevzema ni mogoče vrniti brez utemeljenega razloga. V kolikor je razlog za vračilo reklamacija izdelka, mora kupec najprej poslati obvestilo o reklamaciji na e-mail: prodaja[@]agroplan.si. Obvezno mora priložiti skeniran račun, ki dokazuje, da je bil nakup opravljen preko spletne trgovine. Agroplan d.o.o. v največ petih delovnih dneh po pisnem obvestilu kupca potrdi prejem reklamacije in sporoči, kako bo potekal celoten reklamacijski postopek.

Za vse informacije se lahko obrnete na +386 (0) 1 830 3650 ali po e-pošti prodaja[@]agroplan.si AGROPLAN d.o.o., PC Žeje pri Komendi, Pod jelkami 2, 1218 Komenda.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

LioLife Spletna Trgovina
×
×

Cart