Malinovi red-velvet mafini z belo kremo

Malinovi red-velvet mafini z belo kremo

Malinovi red-velvet mafini z belo kremo so zelo enostavni za pripravo.

red velvet mafin z belo kremo iz kremnega sirčka

Malinov red velvet mafin z belo kremo bo zagotovo tisti recept za mafine, ki ga boste shranili v svojo beležnico receptov.

Namesto barvila bomo uporabili liofilizirane maline, biskvit ostaja sočen zaradi deleža maščobe. Čudovito dopolnimo celoten kolaček s kremo iz kremnega sirčka, ki naredi krasen kontrast okusov.

Suhe sestavine:

Mokre sestavine:

  • 180 g masla (stopljeno)
  • 3 jajca
  • 250 ml mleka
  • 50 ml olja
  • 1 žlička vanilijeve paste

Najprej v posodi mešalnika zmešajte vse suhe sestavine.

Posebej zmešajte vse mokre sestavine in mešanico postopoma dodajajte suhim sestavinam.

Z lopatastim nastavkom mešajte toliko časa, da dobiste gosto puhasto maso.

Nadevajte v papirnate modelčke.

Pečete v pečici, ogreti na 180°C , približno 25 minut.

Ko so pečeni, jih pustite, da se ohladijo in naredite kremo.

Bela krema iz kremnega sirčka

Sestavine:

  • 250 g kremnega sirčka (mascarpone, ABC, Philadelphia)
  • 300 g sladke smetane za stepanje
  • 1 žlica sladkorja v prahu

Kremni sirček zmešajte s smetano in sladkorjem. Miksajte mešanico toliko časa, da dobite stabilno kremo.

Z vrečko za brizganje jo nabrizgajte na ohlajene kolačke.

Po vrhu okrasite s sadjem / posujte s prahom liofiliziranega sadja.

LioLife Spletna Trgovina
×
×

Cart