Selected:

Liofilizirana marelica - Pakirano 50 g

4,98 z vključenim DDV

Out of stock

Liofilizirana marelica – Pakirano 50 g

4,98 z vključenim DDV

Najboljše hrustljavo sadje na trgu v priročnih pakiranjih, ki jih lahko vzamete s seboj na pot, v park, v službo ali pa na najbolj nore avanture!

Šifra: 201207 Kategoriji: , Oznaki: ,

Ni na zalogi

Opis

Liofilizirane marelice so eden boljših sadežev, ki jih enostavno morate dodati prehrani. So okusen prigrizek brez dodanega sladkorja. So rahlo kiselkaste ter polne vlaknin in hranil. Ponudite jih otrokom namesto sladkarij.

Odlične so v jogurtu, pitah, tortah, smutijih. Ali pa jih enostavno pohrustajte.

Liofilizirano sadje je najbolj hrustljavo sadje. Uporaba je res neskončna. Kot prigrizek v službi, na poti, v hribih, na plaži – vedno pri roki. Dodajte ga v jogurt, kefir, skuto, skyr – presenečeni boste nad okusom. Obogatite kaše, kosmiče – pripravite si najljubši zajtrk. Specite torto in jo okrasite – občudujte barve in nove okuse. Poda se v vsako pijačo – poskusite.

S postopkom liofilizacije v izdelku ostane le približno 3% vlage. Teža se zmanjša za več kot 80%, medtem ko prostornina ostane enaka. Postopek liofilizacije je res izjemen, saj sadje obdrži svež okus, naravno barvo in strukturo. Ohranjena je tudi hranilna vrednost sadja.

Liofilizirano sadje omogoča učinkovito shranjevanje za daljše časovno obdobje. Napolnite police v shrambi 😊

Dodatne informacije

Teža 50 g
Oblika sadeža

Rezine

Okus sadeža

Marelica

LioLife Spletna Trgovina
×
×

Cart