Selected:

Ananas liofiliziran 35g

4,92 z vključenim DDV

Out of stock

Ananas liofiliziran 35g

4,92 z vključenim DDV

Šifra: 201223 Kategorije: , ,

Ni na zalogi

Opis

Liofiliziran ananas je pripravljen za uživanje in 100 % naraven, brez dodanega sladkorja, konzervansov ali dodatkov. Uživajte v tropskem okusu skozi vse leto.

Ananas se liofilizira takoj po obiranju. Na ta način se ohrani polna hranilna vrednost in okus! Je sladek, z edinstveno aromo.

Odličen je v smutijih, sadnih solatah, poskusite ga na pici. Ali pa ga enostavno pohrustajte. Liofiliziran ananas se odlično poda k jagodam in bananam.

S postopkom liofilizacije v izdelku ostane le približno 2% vlage. Teža se zmanjša za več kot 85%, medtem ko prostornina ostane enaka. Postopek liofilizacije je res izjemen, saj sadje obdrži svež okus, naravno barvo in strukturo. Ohranjena je tudi hranilna vrednost sadja.

Liofilizirano sadje omogoča učinkovito shranjevanje za daljše časovno obdobje. Napolnite police v shrambi.

Najbolj hrustljavo sadje. Uporaba je res neskončna. Kot prigrizek v službi, na poti, v hribih, na plaži – vedno pri roki. Dodajte ga v jogurt, kefir, skuto, skyr – presenečeni boste nad okusom. Obogatite kaše, kosmiče – pripravite si najljubši zajtrk. Specite torto in jo okrasite – občudujte barve in nove okuse. Poda se v vsako pijačo – poskusite.

 

Dodatne informacije

Teža 35 g
LioLife Spletna Trgovina
×
×

Cart