[vc_row][vc_column][vc_column_text css=”.vc_custom_1626283860058{margin-top: 10px !important;}”]

Dostava

Za dostavo vseh naročil v spletni trgovini http://www.agroplan.si skrbi naš pogodbeni partner Pošta Slovenije. Naročeno blago bomo pogodbenemu partnerju za dostavo pošiljk oddali v roku treh delovnih dni. Če zaradi posebnih okoliščin to ne bo mogoče, bomo o tem kupca obvestili in se s kupcem dogovorili drugače.

Blago dostavljamo po celotni Sloveniji in ga dostavimo na sporočeni naslov. V primeru osebnega prevzema se o natančnem času in kraju prevzema dogovorimo vnaprej.

Stroški dostave:

Strošek dostave po Sloveniji do 2 kg znaša 2,58 eur.
Strošek dostave je brezplačen ob nakupu nad 30 eur.

OBRAČUNA Pošta Slovenije ob dostavi:

Pri plačilu po povzetju Pošta Slovenije obračuna provizijo – 0,92 eur z DDV. Ta strošek je ob izbiri plačila po povzetju dodan v kupnino. To pomeni, da v primeru plačila po povzetju plačate vrednost paketa, strošek pošiljanje ter provizijo za Pošto Slovenije. Zato priporočamo spletna plačila ali plačila po predračunu, kjer tega stroška ni.

Čas dostave:

Naročeno blago na območju Slovenije dostavljamo vsak delovni dan preko partnerskih dostavnih služb Pošte Slovenije, vendar si ponudnik pridržuje pravico izbrati drugo dostavno službo, če bo s tem lahko naročilo izpolnil bolj učinkovito.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

LioLife Spletna Trgovina
×
×

Cart